empty
  • slide5
    Voois & van Brederode
    Security Solutions
  • slide2

Voois & van Brederode B.V.


Voois & van Brederode B.V. is een bedrijf dat een security maatwerkpakket levert van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observatie, daarnaast leveren wij particuliere rechercheurs, security consultancy specialisten en professionele technische hulpmiddelen, om u bij te staan bij uw zakelijke of persoonlijke beveiliging, high risk transportbeveiliging of bedrijfsrecherche onderzoeken. 

Onder de naam VNVB GROUP escorteren wij High Risk transporten, door heel Europa. Wij begeleiden uw waarde transport van A naar B (indien nodig onopvallend), over de weg en door de lucht. Door de gebruikte security technieken, beveiligde server en onze samenwerking met de beste PAC Meldkamers en het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD), zijn we in staat de risico's tot een minimum te beperken. 

Voois & van Brederode B.V. staat voor professionaliteit en werkt alleen met specialisten die de nodige ervaring hebben opgedaan bij verschillende overheid diensten. Voois & van Brederode B.V. heeft Justitiële erkenning en werkt volgens de, door de overheid, gestelde normen. 

Onze kernpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en gedrevenheid. Dat is ook wat u mag verwachten van onze medewerkers.Actueel

Van Gogh’s na expositie in Napels weer naar huis
Van Gogh’s na expositie in Napels weer naar huis
De twee gestolen schilderijen van Vincent van Gogh die in september vorig jaar werden teruggevonden in de buurt van Napels zullen vanaf 21 maart weer terug zijn op hun oude honk in het Van Gogh... Lees meer..
Gestolen Van Goghs weer te zien in Napels
Gestolen Van Goghs weer te zien in Napels
De twee gestolen schilderijen van Vincent van Gogh, die vorig jaar opdoken in Italië, zijn weer in Napels te zien voor het publiek. (Bron:nu.nl)
Zeegezicht bij Scheveningen (1882) en Het uitgaan van... Lees meer..
Twee aanhoudingen in 13 jaar oude Posbankmoord
De politie heeft in de zaak van de Posbankmoord twee verdachten opgepakt. Een verdachte meldde zich zelf op het bureau. Een tweede aanhouding volgde later op woensdag. Beiden worden verdacht van... Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht