empty
  • slide5
    Voois & van Brederode
    Security Solutions
  • slide2

Voois & van Brederode B.V.


Voois & van Brederode B.V. is een bedrijf dat een security maatwerkpakket levert van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observatie, daarnaast leveren wij particuliere rechercheurs, security consultancy specialisten en professionele technische hulpmiddelen, om u bij te staan bij uw zakelijke of persoonlijke beveiliging, high risk transportbeveiliging of bedrijfsrecherche onderzoeken. 

Onder de naam VNVB GROUP escorteren wij High Risk transporten, door heel Europa. Wij begeleiden uw waarde transport van A naar B (indien nodig onopvallend), over de weg en door de lucht. Door de gebruikte security technieken, beveiligde server en onze samenwerking met de beste PAC Meldkamers en het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD), zijn we in staat de risico's tot een minimum te beperken. 

Voois & van Brederode B.V. staat voor professionaliteit en werkt alleen met specialisten die de nodige ervaring hebben opgedaan bij verschillende overheid diensten. Voois & van Brederode B.V. heeft Justitiële erkenning en werkt volgens de, door de overheid, gestelde normen. 

Onze kernpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en gedrevenheid. Dat is ook wat u mag verwachten van onze medewerkers.Actueel

160.000 particuliere beveiligingscamera’s in database politie
160.000 particuliere beveiligingscamera’s in database politie

Particulieren en bedrijven hebben al 160.000 beveiligingscamera’s aangemeld bij de politie. Via de database kunnen camerabeelden sneller worden opgevraagd na misdaden.
Dagelijks komen er zo’n 180... Lees meer..

De Belgische overheid zet vanaf 2019 gezichtsherkenningssoftware in om id-fraude tegen te gaan
De Belgische overheid zet vanaf 2019 gezichtsherkenningssoftware in om id-fraude tegen te gaan

De maatregel werd door de Belgische minister van Binnenlandse Zaken, Jan Jambon, aangekondigd. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen.

Ambtenaren die identiteitskaarten en paspoorten uitreiken,... Lees meer..

Van Gogh’s na expositie in Napels weer naar huis
Van Gogh’s na expositie in Napels weer naar huis
De twee gestolen schilderijen van Vincent van Gogh die in september vorig jaar werden teruggevonden in de buurt van Napels zullen vanaf 21 maart weer terug zijn op hun oude honk in het Van Gogh... Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht