empty

Zakelijke en persoonlijke beveiliging (4)

Persoonlijke vrijheid en die van de mensen om je heen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In sommige beroepen/posities ben je kwetsbaarder als in andere. Iemand met een hoge functie of status loopt nu eenmaal vaak meer risico om bedreigd, afgeperst of zelfs gegijzeld te worden. Dit kan zelfs de veiligheid van mensen in de naaste omgeving bedreigen. Ook bij zakelijke conflicten kunnen dingen soms flink escaleren. Er zijn gevallen waar het wenselijk of zelfs noodzakelijk is professionele beveiligers in de arm te nemen om persoonlijke veiligheid te verzekeren.

De beveiligers van Voois en van Brederode B.V. staan 24 uur per dag voor u klaar, 7 dagen in de week, overal ter wereld, omdat beveiliging nu eenmaal geen “9 tot 5” aangelegenheid is. Onze beveiligers gedragen zich overal en altijd professioneel en discreet, rekening houdend met uw wensen en omstandigheden. Onze aanwezigheid moet door u ervaren worden als een plus en niet een bezwaar, dat is ons streven.

Zakelijke en persoonlijke beveiliging van Voois en van Brederode B.V. bestaat uit de volgende disciplines:

Analyse en advies Analyse en advies
Om binnen uw familie of binnen uw bedrijf de securitymaatregelen te controleren en eventueel te updaten kunnen wij een security audit en/of een risico analyse voor u uitvoeren... Lees meer..
Preventieve observatie Preventieve observatie
Preventieve observatie heeft als doel om criminele activiteiten in een vroeg stadium te onderkennen en daar vervolgens actie op te ondernemen. Uit het verleden is gebleken dat... Lees meer..
Persoonsbeveiliging
In sommige situaties kan het voor de klant en/of zijn gezinsleden, wenselijk zijn dat er naast technische beveiliging ook professionele beveiligers in de buurt zijn die waken... Lees meer..
Pre-employment screening Pre-employment screening
Een pre-employment screening is een noodzakelijke procedure om er zeker van te zijn dat de sollicitant is wie hij zegt te zijn en geschikt is voor de baan waar hij of zij op... Lees meer..