empty

High Risk Transportbeveiliging in Europa

High Risk Transportbeveiliging omvat het beveiligde transport van waardevolle en/of diefstalgevoelige ladingen. Voois & van Brederode B.V. onderscheidt zich ten opzichte van andere bedrijven, door zich te specialiseren in het onopvallend beveiligen van high risk transporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kunsttransport van een Nederlands museum naar een museum in Zuid-Europa, een lading waardevolle computer componenten, belangrijke documenten, eigenlijk alles wat beveiligd van A naar B moet, voor bedrijven en particulieren.
Het specialistisch transport wordt, net als al onze andere diensten, uitgevoerd door beveiligers die een overheid achtergrond hebben. Onze voertuigen zijn representatief en voorzien van de nieuwste technische hulpmiddelen, waarmee een veilig vervoer wordt gewaarborgd. Een van deze hulpmiddelen is een super gevoelig GPS systeem met een noodknop functie. Tijdens de ritten staan we rechtstreeks in contact met de Landelijke Eenheid Politie en onze PAC (Particuliere Alarm Centrale) G4S, die bij calamiteiten snel kunnen reageren en de juiste maatregelen kunnen nemen. 

Door nauwe samenwerking met de buitenlandse overheden, kunnen wij uw waarde transport op een zeer professionele wijze, in geheel Europa, begeleiden. 

Voois & van Brederode B.V. heeft de beschikking over een eigen beveiligde GPS server, indien gewenst kan de opdrachtgever het transport 24/7 volgen op het internet
transport.jpg