empty

Bedrijfsprofiel

 

Voois & van Brederode B.V. "Security Solutions" is in maart 2008 opgericht door Marin Voois en Danny van Brederode. Beiden zijn in totaal 28 jaar werkzaam geweest bij de overheid.

Marin Voois en Danny van Brederode hebben gewerkt bij POLITIE, de KONINKLIJKE MARECHAUSSEE en DEFENSIE waar zij verschillende specialistische functies hebben doorlopen en zijn de laatste jaren actief betrokken geweest bij VIP BEGELEIDING, CLOSE PROTECTION opdrachten en verschillende RECHERCHE onderzoeken.

Voois & van Brederode B.V. staat voor PROFESSIONALITEIT, KWALITEIT EN DISCRETIE.

Door het bundelen van de opgedane kennis en ervaring met de top van de Securitywereld is het mogelijk een hoogwaardig security pakket te leveren dat op maat aangepast kan worden aan de individuele wensen van de klant.

Voois & van Brederode B.V. is erkend door het Ministerie van Justitie onder POB 1136 (Recherche) en ND 2797 (Beveiliging), tevens zijn wij geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Voois & van Brederode B.V. leeft de door de VPB opgestelde privacygedragscode na, conform art. 23a van de regeling Particuliere beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus.