Voois & van Brederode BV
Apolloweg 2e
8239 DA Lelystad

Tel.: +31 (0) 320-244660
Fax: +31 (0) 320-241411

E.
I. www.venvb.com
K.v.K. Lelystad 321.326.07
home-nl

Nieuws
 

03-11-2016 Twee aanhoudingen in 13 jaar oude Posbankmoord
De politie heeft in de zaak van de Posbankmoord twee verdachten opgepakt. Een verdachte meldde zich zelf op het bureau. Een tweede aanhouding volgde later op woensdag. Beiden worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Alex Wiegmink in 2003. Dat maakte de politie woensdagavond bekend.
Lees meer..
28-03-2014 Beveiliging CBR
Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) is in samenwerking met Voois & van Brederode een Fraude preventie Pilot gestart. De pilot bestaat uit een detectiepoort en 2 professionele beveiligers met handscanners, die de kandidaten vooraf aan het theoretisch rijexamen, controleren op voor fraude geschikte apparatuur.
Lees meer..
02-09-2013 Liftfabrikant mag personeel via mobiele telefoon volgen
De Canadese privacycommissaris heeft twee liftfabrikanten toestemming gegeven om personeel via gps en hun mobiele telefoon te volgen. Bron: www.security.nl

Lees meer..
11-04-2013 Rijksmuseum en Van Gogh Museum innoveren beveiliging
Na een tijd (gedeeltelijk) gesloten te zijn, openen het Rijksmuseum - deze week - en het Van Gogh Museum - in mei - weer hun deuren. Bij vernieuwde gebouwen horen nieuwe inzichten. Het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum bundelden hun krachten en besloten samen de taak van de museumbeveiliger te innoveren. Maar waar moet zo'n beveiliger aan voldoen? Het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, TNO en SoSecure vertellen in de nieuwe editie van Security Management over hun gezamenlijke missie.
Lees meer..

Home
 

Welkom bij Voois & van Brederode B.V. Wij zijn een bedrijf dat een security maatwerkpakket levert van A tot Z. Wij zijn gespecialiseerd in persoonsbeveiliging en preventieve observaties, daarnaast leveren wij particuliere rechercheurs, security consultancy specialisten en professionele technische hulpmiddelen (Track & Trace, (IP) camera's, etc.).

Onder de naam VNVB GROUP escorteren wij High Risk transporten, door heel Europa. Wij begeleiden uw kostbare vracht van A naar B (indien nodig onopvallend), over de weg en door de lucht. Door de gebruikte technieken en onze samenwerking met de beste PAC Meldkamers en de overheid, zijn we in staat, de risico's tot een minimum te beperken.

Voois & van Brederode staat voor professionaliteit en werkt alleen met specialisten die de nodige ervaring hebben opgedaan bij verschillende overheid diensten. Voois & van Brederode heeft Justitiële erkenning en werkt volgens de, door de overheid, gestelde normen.

Onze kernpunten zijn kwaliteit, professionaliteit, discretie, betrouwbaarheid en gedrevenheid. Dat is ook wat u mag verwachten van onze medewerkers.